Tips & Onderhoud:

Tips voor het thuis verzorgen van uw kunstnagels
Kunstnagels zijn geen gereedschap!

Tip 1: Water droogt de nagels uit. Uw nagels en nagelriemen behouden het mooiste resultaat om deze dagelijks in te smeren met nagelriem olie op uw nagels en nagelriemen. Gebruik 2x per week een nagelriemolie onder uw nagels. Gebruik daarbij ook dagelijks een goede handcrŤme om uw handen mooi en verzorgd te houden.

Tip 2: Als u gaat schoonmaken kunt u het beste huishoudhandschoen gebruiken. Deze beschermen de nagels tegen de verschillende schoonmaakmiddelen en andere stoffen. De nagels zijn namelijk niet bestand tegen deze middelen.

Tip 3: Gebruik tijdens het werken in de tuin ook handschoenen. In aarde zitten veel bacteriŽn, en deze krijgen zo niet de kans onder uw nagels te komen.

Tip 4: Gebruik op de kunstnagel nooit nagelverharder hierdoor kunnen de nagels gaan splijten.

Tip 5: Als u de nagels verwijderd wilt hebben, kunt u dit op een professionele manier bij mij laten doen. U kunt beter niet zelf aan de nagel gaan bijten, peuteren of trekken. Hierdoor beschadigt u uw natuurlijke nagel.

Tip 6: Mocht u uw nagels te lang vinden kunt u ze zelf een beetje vijlen. Doe dit echter niet hardhandig, daarmee beschadigt u de nagel. De nagels kunt u niet knippen, dan is er kans dat ze gaan splijten.

Tip 7: Wilt u de nagel gaan lakken, gebruik dan eerst een Base Coat. Dit is bedoeld als onderlaag en bescherming van uw nagel tegen de lak. Als u geen Base Coat gebruikt en u gaat de nagel met een donkere lak lakken, kan deze in de nagel trekken. Na de Base Coat kunt u de nagel 2 keer lakken. Gebruik als bescherming voor de lak een Top Coat. Hierdoor blijft de nagellak mooier en langer zitten.
Om lak te verwijderen gebruikt u een nagellakremover zonder aceton.

Tip 8: U kunt het beste de nagel na ongeveer 3 a 4 weken laten nabehandelen. Uw natuurlijke nagel gaat groeien, waardoor er bij de nagelriem een uitgroei ontstaat. Als u dit laat opvullen en de nagel laat bijwerken, zien uw nagels er weer mooi verzorgt en als nieuw uit.